Beoordelingen van De Kroon Heerlen

Recente recensies

5.0
Rachel Vervloet
28 juli 2021

Na een klein foutje kreeg ik de bestelde sushi alsnog..Daarvoor dank.de sushi en garnalen zijn heerlijk

Eric
28 juli 2021

Vandaag kreeg ik iets na 17 uur mijn bestelling. Ik had 3 porties ebi tempura besteld maar ik had maar 1 portie in de tas. Ik heb dit aan de bezorger door gegeven ( de oudere meneer) en hij zei dat de 2 andere porties na bezorgd zouden worden. Ik ben tot 18:20 thuis gebleven maar ik heb niks meer gekregen. Dit is dus waardeloos

maria kirsch
26 juli 2021

Bij mijn bestelling van 24-7 was er een verkeerd produkt geleverd. Ik heb meteen gebeld met een zekere A ping?. Deze vertelde mij dat ik dit bedrag ad. 8,40 bij een volgende bestelling in mindering zou kunnen brengen, maar hoe moet ik dat dan doen. Voor zover ik weet kan ik alleen een code van een volle spaarkaart invullen

Nina
25 juli 2021

Altijd heerlijk eten (zowel de sushi als de Chinese gerechten) en snelle bezorging die overeenkomt met de vooraf aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JoCh
25 juli 2021

Ontzettend lieve mensen die graag rekening houden met de gasten om ze lekker eten aan te bieden. Aanrader!

Giel à Campo
24 juli 2021

zoals altijd erg lekker

Jeffrey
22 juli 2021

Eten smaakt goed en bezorging super snel door een leuke dame.Alleen vind ik de Indische rijsttafel van 40 euro minimalistisch.Alles in halve bakjes en niet de diepere bakjes.Voor mij toch niet voor herhaling vatbaar. Helaas.

Jessy
21 juli 2021

Biefstukblokjes waren ijskoud, had eten om 16U via website besteld voor levering om 19uur, kwam om 19:39 aan. Heb zelfs moeten bellen waar het eten was. Niet leuk om eten te laat te ontvangen en ook nog koude biefstuk blokjes die warm horen te zijn. Valt me tegen van jullie :(

Dora
20 juli 2021

Snel bezorgd, lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reich
18 juli 2021

Was zoas altijd erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjen
16 juli 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten en een kwartier eerder bezorgd dan beloofd! :)

Paula
16 juli 2021

We missed the dumplings 😞 the rest was delicious!!

Anita
15 juli 2021

Zoals altijd goed verzorgd, lekker vers en netjes bezorgd

Sjaak
11 juli 2021
Rick
4 juli 2021

Bijna alles was goed ze waren de biefstuk in pepersaus vergeten , heb paar x proberen te bellen maar geen gehoor wel jammer eten is altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Zyzik
4 juli 2021

Jammer eerste keer bestelling niet compleet we hebben 2 x mosselen besteld en maar 1 x ontvangen heb probeert te bellen maar werd niet opgenomen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingeborg von Liebenstein
3 juli 2021

Prima verzorgd. Alles was lekker vers. Zoals gewend….. ik bestel nog vaker en ben altijd heel tevreden. Aanrader👍🏻

Jolanda
3 juli 2021

Sushi was heerlijk...alleen niet heel vast 'gedraaid' ...en ik had dubbele soya zat er niet bij ..erbij gezet geen wasabi enn? En t zat er toch bij. Jammer.

Sandra
1 juli 2021

Bezorgd op afgesproken tijd

Suzanne
1 juli 2021

Hadden sushi besteld met banaan, helaas zat hier vis in. niet beschreven op de site. Kwaliteit vonden we in vergelijking met andere sushi restaurants minder.

Elleke Gerits
30 juni 2021

Heerlijk gegeten, super pservice en bezorging op afgesproken tijd.

Miquel
30 juni 2021

Het was veel en lekker maar wel erg jammer dat de vegetarische variant toch crabsticks (witte vis) bevatte.

Albert
27 juni 2021
Van Ast
26 juni 2021

Sushi (special rolls) was onder de maat en over de top, topping leek wel frites speciaal.. volledig uit balans qua smaak. Soyasaus smaakte naar puur zout. Bezorgen duurde lang, 1,5 tot 2 uur, hoewel onze straat wel afgesloten was.

Joa
22 juni 2021

Altijd lekker, doen ook niet moeilijk over een kleine (reële) aanpassing in een box (sommige restaurants doen daar moeilijk over). Altijd vriendelijk. Aanrader.

Baggen
21 juni 2021

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kimberly & Xander
21 juni 2021

Personeel was vriendelijk, snelle service en eten was in orde. Ei en ham bij de nasi krijg je ook niet overal, alleen jammer dat de fu yung hai was aangebrand. Zal vast eenmalig zijn geweest. 2-3 personen maaltijd kunnen wij met 2 makkelijk 2 dagen van eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank Tummers
21 juni 2021

prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rebecca van Dijk
20 juni 2021

Het eten was heerlijk!! Alleen jammer dat de soja boontjes nog bevroren waren... We hebben ze in de magnetron gedaan en alsnog opgegeten.

Hein van Kuijk
19 juni 2021

Straat waar ik niet met de auto kan komen, Waardeloze bezorger zal hier ook nooit meer iets bestellen.

Rachel
18 juni 2021

Heerlijk gesmuld...snel thuisgebracht en perfect op temperatuur.

Ans Janssen
14 juni 2021

Perfect !! Heerlijk gegeten. Gerechten waren goed warm. Tijd die we vroegen te bezorgen was helemaal goed. Kortom, 👍👍👍

M t h
13 juni 2021

De poke bowl is echt een aanrader erg lekker! Maar ook de sushi vers en super lekker!

Gerits
11 juni 2021

Snelle service en heerlijk gegeten. We blijven erbij, de beste Aziatische keuken in Heerlen

Ni o
10 juni 2021

45 min te laat, het stond klaar maar vergeten te leveren. Heb het thuis weer moeten opwarmen.

Irma van Dijk
8 juni 2021

Super snel en heerlijk vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
6 juni 2021

Heerlijk gegeten en op afgesproken tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan Verbeek
6 juni 2021

Alles was prima voor elkaar. Lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frits Holtman
4 juni 2021

Zeer goed van smaak en lekker warm ik zou zeggen een 10!!!!

Wiel Ritterbeeks
4 juni 2021

Heerlijk en mooi op tijd ! Volgende keer weer.

Peter
4 juni 2021

Nou ik heb alleen maar lof op de aflevering en hoe smakelijk alles was. Kip knoflook met rijst en vooraf sushi. Met een tomatensoepje. Het was erg lekker. Hou dit vol. En vooral op de afgesproken tijd afgeleverd, Top.

Samantha
31 mei 2021
Anita
30 mei 2021

Zoals altijd heerlijk vers, goede temperatuur en nette bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van den Berg
30 mei 2021

Lekker

Jose Bormans
29 mei 2021

Super lekker!

Pascal
28 mei 2021

Een restaurant waar kwaliteit op 1 staat! Heerlijk eten , grote hoeveelheden, goede service en dat voor een schappelijke prijs. Een aanrader voor iedereen die van Heerlijk eten houdt.

Cyrille
28 mei 2021

Kwaliteit is zeer goed en de bezorging is waanzinnig goed... in “ no time” staat de bezorgster voor de deur... zal waarschijnlijk ook komen omdat ik (hemelsbreed) 50 meter er vandaan woon 😅 maar neemt niet weg dat ik de kroon uitstekend vind !!

Jess
28 mei 2021

bezorging stipt op tijd, zat 1 zwarte haar in mijn sushi rijst. maar verder zoals gewoonlijk altijd heerlijk

Lontho
27 mei 2021

Zoals iedere week, weer een topkwaliteit !

De heij
26 mei 2021
antonio
25 mei 2021
Celina
24 mei 2021

Het was echt heerlijk! zeker voor ons van herhaling vatbaar!! En z'n lief ketingkje gekregen! Dankjewel

A van der Bijl
24 mei 2021

uitstekende kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smeets
23 mei 2021

Op tijd, meer dan genoeg, en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
23 mei 2021

Alles lekker vers en smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MM
23 mei 2021

De bestelling gaat nu 100% goed via de website waarbij je VOORUIT kunt betalen en NIET met cash geld hoeft hannessen. De levering is altijd STIPT. Echter gerecht 44: Tahoe met Varkenshaas en Garnalen, bleek louter uit Tahoe en Groente te bestaan terwijl ik daarover eerst nog telefonisch contact gehad heb, om te vragen naar dat gerecht. Ik zoek juist naar een gerecht waar zowel Tahoe, vlees als vis of garnalen in zit dus helaas ging dit NIET goed....

Elke
22 mei 2021
Marion
17 mei 2021

Zeer tevreden over de geleverde maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Armand
16 mei 2021

Snelle bezorging en heerlijke sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hellenbrand
16 mei 2021

Heerlijke goed gevulde loempia! Vriendelijke bediening bij afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
16 mei 2021

Overheerlijk

Marion
16 mei 2021

Zoals altijd: TOP!

Van Dijk
16 mei 2021

Heerlijk gegeten weer

Claudia
15 mei 2021

Lekkere sushi als altijd, mooi opgediend, en uiterst snel bezorgd !! Super !!

Regina
14 mei 2021

Heerlijke sushi, keurig op tijd bezorgd. Gewoon goed, zoals altijd.

Sandra
13 mei 2021

Vriendelijke mensen en super lekker eten. Goed verzorgd.

Angela & Leo
13 mei 2021

Was weer super lekker!

Meggy Fox
12 mei 2021

Jullie maken super lekkere sushi! Dit was echter de eerste keer dat we een schaal hadden waar een sushi variant met banaan bij zat. De hele schotel had een vieze, zoete banaansmaak. De zalm, garnaal en tonijn smaakte hierdoor niet lekker, heel erg jammer en zonde geld.

Lontho
11 mei 2021
ing
11 mei 2021

Snel netjes en lekker. De bananen waren wat heel erg licht, maar daar is overheen te komen.

Selma von der Heiden
10 mei 2021

Eten was lekker. Bezorging echter super slecht. Bezorgtijd 18.00....om19.00 nog niets bezorgt. Telefonisch onbereikbaar. Mijn man is het eten gaan halen. Door moederdag waren ze overbelast. En konden de drukte niet aan. Volgende keer halen we wel weer af.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

à Campo Giel
10 mei 2021

Door de abnormale drukte was de bestelling veel te laat en onjuist samen gesteld, ben door de drukte niet terug gegaan en heb het maar voor lief genomen, organiseer het de volgende keer beter en neem bij deze drukte geen telefonische bestellingen aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jean Erven
9 mei 2021
Audry
9 mei 2021

Super verzorgd was weer 😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van der Venne
9 mei 2021
Van Dijk
9 mei 2021

Super snel bezorgd! En heerlijk als altijd.

Carel
8 mei 2021

Uitstekend

Roman
3 mei 2021

Prima. Bestellen via internet ging gemakkelijk en was klaar op het moment van afhalen. Portie was ruim voldoende. Enige puntje: de dressing bij de Gyoza graag apart erbij, maar was geen heel groot probleem. Prijs en kwaliteit waren goed.

Habets
2 mei 2021

Sate en de udon waren heerlijk. We hadden voornamelijk sushi besteld maar die was echt niet lekker. We hebben al vaker sushi besteld en normaal is het wel altijd lekker geweest. Deze keer zat er een zoete saus overheen, echt niet te eten. Het was geen sushi meer maar een nagerecht. De andere sushi zat zoveel reis om dat je aleen nog de reis proefde en de berg uitjes. Veel is niet beter, de verhouding moet wel kloppen. De sashimi was warm. Heb voor meer dan 50 Euro sushi besteld wat in de Prullenbak ging. Nog zelf koken. Het was ook nog onze huwelijksdag. Dit was zeker geen feest!

Maassen
2 mei 2021

🚹 Heerlijke Indische rijsttafel

Gino Mlekuz
2 mei 2021

De smaak van de gerechten was zoals altijd erg goed. Erg jammer was wel dat de bestelling voor 18.00 uur al om 17.55 uur klaar stond toen we aan kwamen. Het eten was dan bij thuiskomst in Beersdal ook niet meer helemaal warm. Dat was erg jammer omdat we toch voor bijna 80 euro aan gerechten hadden. Volgende keer dan maar niet meer van te voren bestellen en wachten? Mvg

Nancy
28 april 2021
Jos
27 april 2021

Oranjebox was top. Goed verzorgd en mooi op tijd geleverd.

Annemie
27 april 2021

top

Ada Greuter
27 april 2021

Ik heb weer heerlijk gegeten.

Wim
27 april 2021

Het was weer goed verzorgd en lekker. Dankjewel

Athame tattoo studio
27 april 2021

Normaal gesproken eten we daar, sinds corona bestellen we en het eten is nog altijd even lekker en ruim op tijd bezorgd. Tevens ook nog een leuk kleinigheidje bij onze bestelling gekregen, totaal onverwachts! Super bedankt!

Eisinga
27 april 2021

Het was weer heerlijk 👍🏻

Lisan
27 april 2021

De sushi was droog en viel uit elkaar, was niet met stokjes te eten. Jammer want we hadden het op aanraden van vrienden besteld. Waarschijnlijk een slechte batch...

Arjan
27 april 2021

Zeer lekker gegeten.

Henk werink
26 april 2021

We vonden de smaak en de versheid meer dan prima, maar helaas de hoeveelheid en de grote van de gerechters echt aan de karige kant. We bestellen heel vaak sushi, dus we weten wat je gemiddeld krijgt. We vinden jullie dus erg duur voor de hoeveelheid die je krijgt.

Lana
26 april 2021

Super suchi. Echt aanrader.

Gielkens
19 april 2021

Bijna op alle sushi was mayonaise of saus, dit zorgt ervoor dat het voor mij minder lekker en authentiek is, jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marietta Ter Hark
19 april 2021

Super lekkere sushi en vers ! Goede prijs en kwaliteit echt een aanrader! En ook de poke bowl heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion
18 april 2021

Sushi’s waren heerlijk. De presentatie was slordig. Je eet ook met je ogen... Vriendelijke bezorger.

Hissel
18 april 2021

We hadden gratis gerecht dmv de gespaarde punten en de rest om te betalen . Het gratis gerecht moest opgehaald worden en de rest kon wel bezorgd worden. Het was 1 bestelling samen ruim nog boven de 25 euro om te betalen Hoezo kon dat niet samen bezorgd worden ? Besteld op directe site van de kroon. Gratis gember was er ook niet bij . Ben het eten dus moeten gaan halen .

Ed
18 april 2021
Elleke Gerits
17 april 2021

't was weer heerlijk en super snel geleverd.

Rick Martens
17 april 2021

Altijd optijd, altijd dezelfde kwaliteit

Connie
16 april 2021

Zo als gebruikelijk een heerlijke pokebowl.

Sonja
16 april 2021

Heerlijk botermals vlees, verse knapperige groenten en zalige sauzen die niet te vet zijn ( wij hadden de kip in knoflooksaus en de ossenhaas in zwartebonensaus). Zeer ruime porties, we hebben hier met 2 man 3 maaltijden aan. Alles was zeer goed verpakt en nog goed warm bij aflevering. Keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke bescheiden bezorger die zijn fooi bijna niet aan wou nemen. We bestellen hier vaker. En het is zeker aan te bevelen. By far de beste Chinees in de omgeving :-)

Denise
14 april 2021

Altijd netjes bezorgd en heerlijk eten!

christiaan
14 april 2021

goede kwaliteit, lekker eten, goede snelle bezorging.

Marcel Jennissen
13 april 2021

Alweer zeer tevreden..mjammie

Pienda
12 april 2021

Heerlijk en smakelijk eten. Is elke keer weer genieten. Echt een aanrader. Ook de service is helemaal top.

Mieke
11 april 2021

Toppy en smakkelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A van der Bijl
11 april 2021

wederom heerlijk gegeten

Maureen
11 april 2021

De shrimp lovers box was geweldig. Mocht iemand overwegen deze te bestellen zeg ik zeker doen!

Rosemarie Hughes
9 april 2021

Heerlijk,mooi op tijd.

Angela Bruynswyck
9 april 2021

Het was super lekker, vers toe bereid en precies op tijd die af gesproken was. Top!

Kirstin
8 april 2021

Gemakkelijk besteld, snel geleverd en zoals altijd weer heerlijk gegeten! Complimenten!

JGM Smeets
5 april 2021

Perfect, heerlijk, smakelijk en stipt.

Kirsch
5 april 2021

De sushi's waren weer heerlijk, alleen vonden we deze keer de rijstlaag TE dik, zodat ze moeilijker te eten waren met een eetstokje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caitlin
4 april 2021

Zoals altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
4 april 2021

Wederom overheerlijk. Vriendelijke levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wen
4 april 2021

Wederom goed verzorgd en heerlijk gegeten. Leuk dat presentje iedere keer weer een verassing!

A van der Bijl
29 maart 2021

Ik heb heerlijk gegeten ,dit ga ik beslist vaker doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jack
29 maart 2021

Top ondanks drukte , op tijd klaar om af te halen . Qualiteit goed en lekker. Zowel sushi als trad Chinese gerechten lekker en presentatie/verpakking goed verzorgd.👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra Mewissen
28 maart 2021

Altijd heel erg tevreden geweest, maar vandaag niet zo. Ik heb volgens mij wat anders gekregen dan ik besteld had. Veel te veel saus over de sushi en een hele andere smaak dan normaal. Of ik heb de verkeerde gekregen of er was een andere kok in de keuken. Chili saus leek het wel, en die smaak overheerste erg. Normaal zitten er ook gebakken uitjes op en die zaten er ook niet op. Ergens is er iets mis gegaan. Kan gebeuren, wel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Grannetia
28 maart 2021

Heerlijk en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T. Willems
27 maart 2021

Op de gewenste tijd bezorgd en het was héérlijk!

Nathalie
21 maart 2021

Wederom heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
21 maart 2021

Altijd lekker en op tijd!!

Gino Mlekuz
21 maart 2021

Kwaliteit als altijd erg goed.. Bij thuiskomst bleek alleen dat de zeewiersalade niet bij de bestelling zat. Geprobeerd te bellen maar in gesprek. Dan ga je eten en vergeet je het.. Toch jammer

Audry
21 maart 2021

Heerlijk genoten! Was super lekker.

Ilona
20 maart 2021

Heerlijk eten maar de kip kerrie vond ik te scherp

à Campo Giel
15 maart 2021

Snelle en accurate bediening volgens afspraak, het eten was verrukkelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jongen
14 maart 2021

Prima weer! Top

Regina
13 maart 2021

Prima kwaliteit, de sushi was erg lekker. Keurig op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger.

Jacqueline
13 maart 2021

Snel, lekker en goed verzorgd.

John
13 maart 2021

Mijn vrouw en ik hadden een bowl zalm en tonijn besteld. De bestelling plaatsen en tijd van ophalen waren prima geregeld. De bowls zelf prima kwaliteit, lekker van smaak. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Sonja
12 maart 2021

Altijd vers, lekker en snel. Veruit de beste in de regio

Gerits
12 maart 2021

Heerlijke ruime schotel met allerlei Saudi voor 2 personen. Op tijd geleverd met alles erop en eraan.

Rick Noortman
12 maart 2021
Rick Noortman
8 maart 2021
Petra
8 maart 2021

Altijd heerlijk en lekker snel bezorgd. Echt toppie!!

Jos
8 maart 2021

Goed verzorgd en heerlijke sushi. Mooi op tijd gekeverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Riedl
7 maart 2021

Het eten was weer heerlijk. Bezorging bijna ‘n uur te laat. Kon de straat niet vinden?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rosemarie
7 maart 2021

Jammer,eerste keer dat het niet goed was.45 minuten langer moeten wachten ,eten was niet meer echt warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
6 maart 2021

Goede en makkelijke site, supermakkelijk hoe je de bestelling kunt plaarse

Rick
5 maart 2021

Super weer zoals altijd👌🏼👌🏼

Willems
4 maart 2021

Snelle service, vriendelijk personeel en het voornaamste: voortreffelijke sushi! Zeker een aanrader! 👍👍😃

Miriam
4 maart 2021

Snel geleverd! Top service & kwaliteit Vriendelijke bezorger die zijn vaste klanten herkent, ik hoop dat de bezorgers de fooi die nu digitaal betaald word ook zelf ontvangen , ze verdienen het!

Armand
1 maart 2021
Mobertz
28 februari 2021

Beetje rommelig ingepakt. Misschien per soort in te laten pakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cher
28 februari 2021

De huisgemaakte sojasaus van meneer Xu is next level, maakt de lekkere sushi nóg lekkerder!

Anoniem
27 februari 2021

Eten prima. Bezorging iets te laat.

Sandra
27 februari 2021

Heerlijk gegeten en snelle bezorging

Carola
27 februari 2021

Zo als altijd kwaliteit goed en een snelle bezorging

Michael
26 februari 2021

Zeer vers en zelfs nog beter dan afgelopen keren. Bezorging was wederom zeer vlot, en eerder dan de website aangeeft.

Ada Greuter
24 februari 2021

Ik heb weer heerlijk gegeten en jullie blijven toch wel een van mijn favoriete.

Koopman
22 februari 2021
Claudia
21 februari 2021

Altijd lekker, altijd klaar als ik het kom halen. En het personeel is altijd vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Coenjaerts
21 februari 2021

Klantvriendelijk Super lekker eten,een echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aya
21 februari 2021

Normaliter ben ik altijd zeer te vreden maar deze keer kwam de sushi niet zoals die hoort. Er zat geen mayonaise/paling saus op zoals beschreven op de website en alle topping was gevallen. Dat tweede vond ik niet eens zo erg, maar dat er geen mayo/paling saus op zat vond ik wel teleurstellend. Dat maakt voor mij de sushi namelijk lekker en om die reden bestel ik het ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathalie
21 februari 2021
Mandy
21 februari 2021

Eten was goed en warm geleverd. Helaas iets vergeten van de bestelling. Maar goed opgelost door de Kroon!

Diana
19 februari 2021

Heel erg tevreden. Snelle bezorging . Lekkere sushi en Chinees menu!

Sieben
19 februari 2021

Nvt

Theo
17 februari 2021

Weer heerlijk gegeten

Sonja
17 februari 2021
Lardenoije
16 februari 2021

Het eten was lekker, alleen was de service niet fijn. Als het te druk is en het eten komt zo veel later mag dat op zijn minst gemeld worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Scheijvens
16 februari 2021

Deze keer Kai Ting besteld. Smaakte heerlijk. Ook de bijgevoegde vegetarisch nasi was zeer smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olaf
15 februari 2021

Bij de bestelling was een fout gemaakt. Na telefoontje vrij snel alsnog het juiste ‘product’ geleverd!!

Ingrid
15 februari 2021

We hebben lekker gegeten, het ziet er netjes en verzorgd uit en werd gebracht door een aardige bezorger. De extra saus die ik besteld had zat er niet bij maar dat kan gebeuren, geen probleem. Zeker de moeite waard om nog eens te bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cuppens
15 februari 2021

Ik had besteld 1 foe yuk fang met nasi 1 babie ketjap met bamie. helaas werd dit ook met nasi geleverd waardoor we wel heel veel nasi hadden. Het was erg druk en wilde niet zeuren. Maar als je vraagt om een beoordeling.... zou ik zeggen beter controleren bij uitgifte. De kwaliteit is goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
15 februari 2021

Heerlijk!!

Ron Smeets
15 februari 2021

Sushi en Sashimi waren heerlijk. Jammer dat, vermoedelijk door drukte, de extra bestelde gember niet erbij zat. Het was zo druk bij de afhaalbalie dat controleren ter plekke geen optie was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Neryssa koopman
15 februari 2021
Joshua van ommen
15 februari 2021
Ditte van raukema
14 februari 2021

Altijd heerlijk en precies op tijd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Norbert
14 februari 2021
Marion Timmermans
14 februari 2021

Zoals altijd zeer tevreden over jullie aanbod/service. Zeer vriendelijke bezorger!

Sandra
13 februari 2021

Heerlijk gegeten, snelle levering!

Samantha
13 februari 2021

Zoals gewenst altijd even lekker

Sandra
13 februari 2021

Het eten was heerlijk en de bestelling werd zoals gewoonlijk snel en netjes geleverd. Helemaal top!

Bemelmans
12 februari 2021

Goed verzorgd en het was heerlijk!!

Dassen
8 februari 2021

Snelle service en lekkere, verse Sushi. Ik ben nu benieuwd geworden naar de andere gerechten op het menu.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel Lontho
8 februari 2021

De sushi's en sashimi waren niet vers. Omdat er iets was vergeten moest ik terug rijden, en ipv de bestelde sushi, zijn er mini loempias in mijn bestelling gestopt. Volgende keer dus alles ter plekke nakijken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daamen
8 februari 2021

Alleen een minpuntje er zaten geen mondkapjes bij (ja het was meer dan €60).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Venrooij
7 februari 2021
Chantal
6 februari 2021

Top !

sneeuwwitje
6 februari 2021
Marcel
6 februari 2021

Heerlijk

Marcel Jennissen
6 februari 2021

Hele ekkere Sushi, mooi verpakt, mis wel het uit eten gaan en het lieve personeel..

Sonja
2 februari 2021
Rob
2 februari 2021

Lekker en ruim op tijd

De Janssens
1 februari 2021

Heerlijk sushi, op tijd en prima kwaliteit. Aanrader

Petra en jolanda
1 februari 2021

Het was weer heerlijk , echt heel erg lekker en ook snel en netjes bezorgd!!

Beumen
1 februari 2021
Ruud
31 januari 2021

Lekker.

valkenberg
30 januari 2021
Cindie
29 januari 2021
Angela den Hollander
28 januari 2021

Sushi familiebox besteld met gyoza en pittige garnalen in chilisaus. Het was weer TOP !!! Goed verzorgd, bestelling compleet en weer overheerlijk. Het wordt tijd dat jullie weer normaal open kunnen, wij verheugen ons er zeer op !!! Bedankt Kroon !!!

Daphne
27 januari 2021
Anoniem
27 januari 2021

Sushi was heerlijk, snelle bezorging en vriendelijke bezorger

Dana
25 januari 2021

Mijn favoriet zijn de dragon rolls. Ze zijn heel speciaal en super lekker. Een echte aanrader! Bezorging is altijd te vroeg of op tijd.

Bart
24 januari 2021
T.Macarony
24 januari 2021

is en blijft de beste "Thanks and keep on going"

Houkes
24 januari 2021

Sojasaus was door de hele zak gelopen eten was goed

Timmermans
24 januari 2021

Zeer vriendelijke bezorger!

à Campo Giel
24 januari 2021

Efficiënt en vriendelijk geholpen, bestelling op afgesproken tijd gereed om mee te nemen. Personeel zeer vriendelijk. Dit restaurant zeer AAN TE BEVELEN. Giel

Marja
23 januari 2021

Het eten van hier altijd lekker. Nu voor het eerst laten bezorgen, goede en makkelijk bestel service. Ongeveer een uurtje gewacht maar niet gek voor deze periode. Eten was nog goed warm bij aankomst. Wel jammer dat je voor minimaal €25 moet bestellen. En daarrbovenop nog €2,50 bezorgkosten.Vooral nu in deze lockdown . Een maaltijd voor 2 pers kost tussen de € 15 en € 20. Iets extra moeten bestellen om aan de € 25 te komen.

Marcel
23 januari 2021

Overheerlijk.

Denise
18 januari 2021

Koude gerechten prima! Wederom warme gerechten koud.

Wendy
17 januari 2021

Snelle bezorging vriendelijk. En overheerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle
17 januari 2021

Correcte bezorging zoals afgesproken. Heerlijke verse sushi zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
17 januari 2021

Simpelweg heerlijk, netjes en op tijd geleverd, vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carola
16 januari 2021

Goede kwaliteit zo als altijd en snelle bezorging

Joyce
16 januari 2021

Wij bestellen hier regelmatig sushi. Het is altijd heerlijk en vers! De Dragon roll is onze favoriet!

Monique
15 januari 2021
Sandra
14 januari 2021

Het was heerlijk en je proef dat het vers is Ik zal zeker nog keer eten bestellen

Janssen
14 januari 2021

Zoals altijd, TOP sushi

Regina
13 januari 2021

Goed verzorgd, erg lekker, prima bezorging! Voor herhaling vatbaar.

D.L.
11 januari 2021

Zeer tevreden. Uitstekend op tijd. Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Jennifer
11 januari 2021

Heerlijk gegeven, super!

T.S.
11 januari 2021
jack
10 januari 2021
Romy
10 januari 2021

De lekkerste sushi in de buurt👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Moniek
9 januari 2021

Exact op het aangegeven tijdstip werd het lekkere eten bezorgd

Ron
9 januari 2021

Heerlijk eten en snel geleverd

Elena
8 januari 2021
Cyrille
6 januari 2021

uitstekende sushi, uitstekende bezorging, klant vriendelijk, razend snel en zeker een aanrader.

Claudia
3 januari 2020

Zoals altijd lekker, niet te duur en meer dan genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
3 januari 2020

Heerlijke Chinees besteld, goede portie. Ook zeer tevreden over de sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T.S.
2 januari 2020
Timmermans
2 januari 2020

Mooi op tijd geleverd.

Jetten
2 januari 2020

Het was heel snel bezorgd, en het was heerlijk

Kirsch
1 januari 2020

we hadden besteld om het eten om 18 uur te krijgen, maar bestelling kwam 18.30 uur

Anita
1 januari 2020

Heerlijke sushi en keurig op tijd geleverd

Stephan
1 januari 2020

Het warme lekker warm en het koude lekker koud. En alles binnen de opgegeven tijd geleverd. Heerlijk.

Anita Hagemans
1 januari 2020

Zoals altijd prima verzorgd en heerlijk en een lekkere fles rode wijn kado waarvoor dankjewel

T.S.
1 januari 2020

Super!

MB
1 januari 2020
Revo
1 januari 2020
De pree
28 december 2020
Frau
28 december 2020

Heerlijk gegeten weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.Muyres-Gijsen
27 december 2020

Heerlijke verse sushi, supersnel bezorgd met mondkapjes kado en fles Coca Cola erbij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jojo
27 december 2020

Ook tijdens de feestdagen is er lekker eten af te halen en wordt er hard gewerkt door deze toppers!

Mariska
25 december 2020

Altijd lekker eten, altijd op tijd bezorgd en altijd vriendelijk!

Hoen
25 december 2020

Heel fijne ervaring met bestellen en bezorgen. We hadden i.v.m. verwachte drukte tijdig besteld en het eten kwam letterlijk op de minuut op tijd aan bij ons adres. Het eten smaakte heerlijk. Aanradertje dus!

Bloebaum
25 december 2020

Super snelle levering, en was erg lekker

Katinka
22 december 2020

Precies op tijd, netjes verzorgd. Wat warm moest zijn was warm. Smaakt super lekker

Tony
22 december 2020

Simpley the best Quality Nr One Finest People

Mia
21 december 2020

Super service en het smaakte vers en lekker.

OP
20 december 2020

Mihoen was lekker van smaak en goed gevuld. Mini loempiaatjes waren knapperig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emmy
20 december 2020
Nance
20 december 2020

Eten besteld. Niet lang hoeven wachten op de bezorging. Heerlijk gegeten. Alles proefde vers,was goed warm.

Lissy
19 december 2020

Heerlijk gegeten!! Enorm lekker!!

Norbert
19 december 2020

Zeer lekker gegeten. De sojasaus was, ondanks de extra bestelling aan de krappe kant en de standaard wasabi was ook aan de krappe kant voor twee personen. Voor de rest smaak en opmaak goed tot zeer goed.

Habets
19 december 2020

Erg lekker, dit gaan we weer doen.

AM Verdoes
19 december 2020

De bestelling was correct en op tijd geleverd en het eten was heerlijk. Dank voor jullie goede service.

marco
18 december 2020

was weer lekker zoals altijd

Angelica
16 december 2020
Anouk
13 december 2020

Het was weer super lekker zoals altijd. Ook mooi de actie code. We komen snel weer wat halen👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thess
13 december 2020

Ontzettend lekker en vers! Snelle bezorging en vriendelijk personeel 👍🏻

Alex
13 december 2020

Absolute best delivered Asian food experience among 31 countries! Great flavor, timely arrival, fantastic customer service, can't ask for more!

Wendy
13 december 2020

Netjes verzorgd en op tijd geleverd. Heerlijk gegeten, bedankt!

Franco
13 december 2020

Goed verzorgd en verpakt. Alles lekker vers bereid. Laten bezorgen en toch goed warm. Meer dan voldoende voor 4 personen. Kortom: een aanrader!

Kelly
13 december 2020

Super lekker en goed verzorgd. Op tijd bezorgd. Wij zijn zeer tevreden!

Frank Tummers
10 december 2020
Hassing
8 december 2020

Lekker, maar kon iets warmer

anoniem
7 december 2020
P. Severijnen
7 december 2020

Chinees eten was goed te eten. Maar die sushi was nog te plakkerig rijst en een die gember was heerlijk maar te weinig kregen die prijzen vindt wel duur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leise
7 december 2020

Heerlijk gegeten en stipte bezorging ! Tot volgende keer !

Dominique
6 december 2020

Zeer lekker Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend

Armand
5 december 2020

Heerlijke sushi. Ook een zeer snelle bezorging. Prima verzorgd.

Cor De kort
4 december 2020
Kel
4 december 2020

Goede, lekkere sushi. Vorige keer de gember vergeten die ik extra besteld had. Nu zat het bakje erbij, met een briefje met sorry er op. Bezorging is altijd precies op tijd. En de sushi is gewoon de lekkerste in de omgeving.

Ashley
2 december 2020

Helaas was de vegetarische poké bowl NIET vegetarisch (er zit surimi in). Verder was alles lekker en de bezorging snel.

hermensen
2 december 2020
Huub
2 december 2020

Zo als altijd... Helemaal geweldig...

Shirley
29 november 2020
Talsma
28 november 2020

Super.. bestellen geregeld. Altijd lekker en vers

Marie-José
28 november 2020

Heerlijk genoten van jullie lekkere sushi. Vriendelijke bezorging en mooi op tijd👍👍👍👍👍

koning
27 november 2020
Wim
27 november 2020

Super service en kwaliteit. Altijd weer genieten van goed eten.

Anique
27 november 2020

Wad sup3r lekker en netjes

Peggy
26 november 2020

Goede sushi en prima levering!

Rob Bolk
25 november 2020

Heerlijk gegeten. Zoals altijd. Keurig bezorgd. Helemaal top!

Robin
24 november 2020

Heerlijk gegeten, prima porties. Wij rijden graag een stukje om bij de Kroon eten af te halen en hopelijk in de toekomst weer te kunnen uit eten.

Sharon Walraven
23 november 2020

Eten en bezorging waren prima. Maar al de tweede keer heb ik Kroon7 ingevuld en stond er dat de korting was verrekend en uiteindeiijk is dit beide keren niet gebeurd. Vorige keer ook gereclameerd en er niets op gehoord. Dat vind ik wel een minpunt!

A van efferen
23 november 2020

Zeer zeer tevreden,lekkerste mihoen die ik in mijn 43 jaar heb gehad en ook de foe yong hai is heerlijk en de baby pangang Vriendelijk te woord gestaan altijd,top!!

Joyce
22 november 2020

Lekkere sushi, halen hier al jaren Chinees en is altijd top! Personeel is ook heel vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle
22 november 2020

Heerlijke verse sushi op tijd geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ada Greuter
22 november 2020

Ik heb weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kelderman
21 november 2020

Altijd lekker vers en snelle levering. Wij bestellen hier daarom ook regelmatig.

Jos
20 november 2020

Verse spullen, lekker genoten

Anita Hagemans
20 november 2020

Zoals altijd heerlijk en prima verzorgd

Lies
20 november 2020

Het was weer geweldig. De beste sushi ooit

Wim
20 november 2020

Geweldige kwaliteit en service. Bestellen regelmatig en is altijd weer genieten 🙏

Angela den Hollander
19 november 2020

Sushi besteld. Daarbij nog dumplings en garnalen in chilisaus. Heerlijk als altijd en super goed verzorgd en verpakt. TOP !!!!!!!!!

Rosemarie
19 november 2020

Alweer erg lekker,mooi op tijd geleverd

Anita
18 november 2020

Op afgesproken tijdstip bezorgd en super lekker 👌🏻

Ella
16 november 2020

Ik ben een van de Green Dragon geworden. Vandaag voor het eerst afgehaalt en het was heerrrlijk

Jan
16 november 2020

Prima geregeld . Zoals gewoonlijk een heerlijke maaltijd en op de afgesproken tijd thuis bezorgd. De Kroon is al jaren een top restaurant met blijvende kwaliteit en goede prijsverhouding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janssen
15 november 2020

Gebruiksvriendelijk site om te bestellen. En netjes op tijd thuisbezorgd. Voldoende porties voor 4 personen en heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lincy
14 november 2020

Het eten was heerlijk en van super kwaliteit. We zullen zeker in de toekomst vaker sushi hier gaan bestellen!

van der Linden
10 november 2020

Snelle levering Goede,kwaliteit Netjes verzorgt Vriendelijke bezorger