Beoordelingen van De Kroon Heerlen

Recente recensies van De Kroon Heerlen

5 sterren na 16 reviews

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te duur voor wat je krijgt. Ook smaakt het veel minder lekker dan wanneer men in het restaurant eet. Was wel snel hier.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer sushi besteld. Helaas viel deze keer minder in de smaak. 1 van de twee sushi keuzes was erg taai en smaakte zeker niet vers. De andere was wel lekker, en erg speciaal. Maar daar is de prijs ook naar.

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en ruim assortiment. We hadden afgehaald en het lag op mooie schalen die je thuis direct op tafel kan zetten. De porties waren groot.

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dumplings besteld maar niet ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker! De ebi tempura was ook nog warm, dus super vers allemaal. Het enige dat ons tegenviel is dat door de foto op de website het lijkt dat je 2 nigiri's krijgt, maar dat is er maar 1. Hierdoor dachten wij dat we iets meer kregen dan het uiteindelijk was. Verder tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekker gegeten.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en correcte service en prima kwaliteit. Wij hebben nu 3 keer sushi besteld en proberen iedere keer weer iets anders uit, keuze genoeg. Chapeau voor de mihoen zelden zo vers en smakelijk gegeten ! Sushi lover .... kwaliteit en smaak is prima alleen dat groen eromheen hoeft voor ons niet ... past niet erbij(vinden wij)

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen vaak sushi bij de kroon. Altijd snel geleverd, altijd goed eten. Kortom een aanrader!

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, snel en netjes bezorgd

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi, aardig personeel en service. Vaker bestellen

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn te woord gestaan aan de telefoon om iets te regelen wat via de site niet lukte. Snelle en vriendelijke bezorging en uiteraard weer heerlijke sushi!!!!