Beoordelingen van De Kroon Heerlen

Recente recensies van De Kroon Heerlen

5 sterren na 70 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig en het is altijd heerlijk en perfect

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heel goed, net zoals de bezorging. Eten was goed verpakt en de warme gerechten waren warm zoals het hoort. Leuk was dat de bezorger ons nog kon ondanks dat we al heel lang niet meer waren geweest.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging en de maaltijd was heerlijk

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, smaakvol, mooi gepresenteerd en op tijd , Dankuwel 💪

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering en eten was super !!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Es war sehr lecker! Aber leider wurden die bestellen 2 Portionen loempias vergessen!!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was echt niet lekker. Smaakte oud en van binnen zaten harde stukken. Sorry maar de slechtste sushi ooit!! Niet voir herhaling iniexergeval.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en het was heerlijk 👍🏻

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit goed Voldoende hoeveelheid Afspraken volledig nagekomen Aanrader

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, de service was snel. Waren zeer tevreden.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwalitatief goed eten, ruim voor de aangegeven tijd geleverd. Ik zou De Kroon zeker aanbevelen bij folie en vrienden

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online sushi bestellen ging prima. Stond netjes klaar toen ik het kwam afhalen. De sushi was weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden snel geleverd en daardoor goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker gegeten. Ook was het optijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker allemaal. Zoals altijd eigenlijk. Ik heb al vaker besteld bij jullie. Alleen zat deze keer de kroepoek en atjar helaas niet erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en super lekker!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel Bezorgd. De Sushi was ok, maar niet heel bijzonder. Veel rijst, en heel dunne plakjes vis.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom genoten van het heerlijke eten wat wij doorgaans binnen nuttigen. Nu afgehaald en mijn complimenten over de gang van zaken hoe jullie dit opgezet hebben. safety first en dat naar de klant toe maar zeker ook voor jullie zelf. hartelijk dank weer en zeker tot ziens. Groet Frank en Sandra

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom sushi besteld, deze werd op tijd door een vriendelijke bezorger gebracht. Sushi was lekker vers en was prima van smaak. Aanrader

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer super gegeten. Dank jullie wel! Als ik wel 'n tip mag geven.. 'n extra soja bakje. Een bakje was veels te weinig en sushi zonder soja is minder.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals wij gewend zijn van de Kroon in hun restaurant was ook de afhaal heel erg goed. Ik hoefde niet te wachten en toen ik thuis kwam was alles nog net zo lekker en vers als altijd. Ik raad iedereen de Kroon aan!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker en netjes op tijd. Alleen was het bakje sojasaus kapot, waardoor alles onder gelekt was.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen woensdag besteld. Echt zalig gegeten! Top!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De lekkerste sushi ooit Vers en goed klaar gemaakt. Prima service

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse en heerlijke sushi, snel geleverd

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijke online bestelling. Uitstekende kwaliteit en goede prijs. Ik kon mijn gerecht precies op de afgesproken tijd afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling zsm leveren duurde 2 uur. Werd pas bezorgd nadat ik gebeld had. We vonden het kwalitatief niet wat we gewend waren. Helaas zullen we hier niet meer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

eten kon om18:10 worden afgehaald rijen waren enorm lang bij aankomst na melden dat duurde al 20 min kwam het eten pas na 19:00 door het luik

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!!!! Zoals altijd. En dat terwijl het megadruk was op Moederdag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd bezorgd. Er mistte iets van de bestelling, maar dit was netjes opgelost!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed verzorgt, en heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij komen al vele jaren in het restaurant. Je kunt daar altijd zien hoe de super verse producten klaar worden gemaakt. Ook nu tijdens de coronacrisis zorgen jullie voor topproducten.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet gekregen wat we besteld hadden. Maar het was wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd weer heerlijk. 1e keer dat ik het eten heb laten bezorgen. Werd geleverd op de tijd die aangeven was. Top.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed. Snelle en vriendelijke bezorging.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super, complimenten. De bezorging was netjes op tijd en het eten was goed warm. Fijn dat jullie zaak weer open is.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Punctueel op tijd! Prachtig verzorgd, alles erop en eraan! Zeer zeker een aanrader en alles heel mooi,netjes en hygiënisch verpakt. De dame van de bezorging was beleefd, netjes verzorgd en nam alle veiligheids regels netjes in acht! Chapeau!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk! Goede hoeveelheid! En op tijd geleverd ! Beste sushi restaurant!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De eerste keer chinees en sushi bij jullie besteld. Zeker niet de laatate keer. Alles was super vers. De sate heel erg mals. Een aanrader!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi laten bezorgen. De kwaliteit van de sushi viel erg tegen. De sushi was niet lekker. Bezorger was een kwartier te laat.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, goed verzorgd en op afgesproken tijd bezorgd

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, goed verpakt, prima levering!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Producten waren vers en de smaak was heerlijk. Het verpakkingsmateriaal was degelijk en door het design te zonden om weg te gooien. Site was verder gebruiksvriendelijk en er was meer dan voldoende om uit te kiezen. Bestelling was op de aangegeven tijd geleverd.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd (te vroeg ;-) ) Zeer lekker en super vers!

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet altijd geheel duidelijk welke gerechten bij elkaar horen als ze worden gecombineerd in één verpakking.

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te duur voor wat je krijgt. Ook smaakt het veel minder lekker dan wanneer men in het restaurant eet. Was wel snel hier.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer sushi besteld. Helaas viel deze keer minder in de smaak. 1 van de twee sushi keuzes was erg taai en smaakte zeker niet vers. De andere was wel lekker, en erg speciaal. Maar daar is de prijs ook naar.

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en ruim assortiment. We hadden afgehaald en het lag op mooie schalen die je thuis direct op tafel kan zetten. De porties waren groot.

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dumplings besteld maar niet ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker! De ebi tempura was ook nog warm, dus super vers allemaal. Het enige dat ons tegenviel is dat door de foto op de website het lijkt dat je 2 nigiri's krijgt, maar dat is er maar 1. Hierdoor dachten wij dat we iets meer kregen dan het uiteindelijk was. Verder tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekker gegeten.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en correcte service en prima kwaliteit. Wij hebben nu 3 keer sushi besteld en proberen iedere keer weer iets anders uit, keuze genoeg. Chapeau voor de mihoen zelden zo vers en smakelijk gegeten ! Sushi lover .... kwaliteit en smaak is prima alleen dat groen eromheen hoeft voor ons niet ... past niet erbij(vinden wij)

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen vaak sushi bij de kroon. Altijd snel geleverd, altijd goed eten. Kortom een aanrader!

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, snel en netjes bezorgd

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi, aardig personeel en service. Vaker bestellen

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn te woord gestaan aan de telefoon om iets te regelen wat via de site niet lukte. Snelle en vriendelijke bezorging en uiteraard weer heerlijke sushi!!!!